Read Den niende indsigt by James Redfield Free Online


Ebook Den niende indsigt by James Redfield read! Book Title: Den niende indsigt
Date of issue: 1993
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: James Redfield
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 19.76 MB
Edition: Borgens Bogklub

Read full description of the books Den niende indsigt:

Et ældgammelt manuskript er blevet fundet i Perus regnskove. Det indeholder ni grundlæggende indsigter, som mennesket er forudbestemt til at erfare én efter én, efterhånden som menneskeheden bevæger sig mod en mere spirituel kultur.

Hovedpersonen får nys om manuskriptet gennem en bekendt og er dagen efter på vej til Peru. Regeringen og den etablerede kirke modarbejder udbredelsen af manuskriptet, da de føler sig truet af dets visdom. Gennem en dramatisk ankomst og en række tilsyneladende tilfældige hændelser og møder, erfarer han de første otte indsigter. Den niende indsigt lader sig ikke uden videre afsløre og under store vanskeligheder forsøger han at finde frem til den.

Den Niende Indsigt er en forunderlig opdagelsesrejse på flere planer, og de indsigter og den visdom, der trin for trin bliver afdækket, giver læseren både inspiration, energi og stof til at følge med på rejsen mod en ny tid.

Read Ebooks by James RedfieldRead information about the author

Ebook Den niende indsigt read Online! James Redfield is the author of The Celestine Prophecy and The Tenth Insight. He writes widely on the topic of human spiritual awareness and is active in the worldwide effort to save our last remaining wilderness areas. James lives with his wife, Salle, and cat, Meredith, in Alabama and Arizona.
Ebooks PDF EpubAdd a comment to Den niende indsigt
Read EBOOK Den niende indsigt by James Redfield Online free

Download PDF: den-niende-indsigt.pdf Den niende indsigt PDF